Prijavnica
Delavnica POVEJ TAKO, DA NE BO BOLELO

Začetek: 13. 06. 2023
13. 06. 2023
Spoštovani! Delavnica je brezplačna, ker se izvaja v okviru Svetovalnega središča osrednjeslovenske regije. Prijavnica zahteva osebne podatke, ki jih bomo vnesli na obrazca, ki ju boste v podpis prejeli na dan delavnice. Podpis obrazcev je pogoj za udeležbo na delavnici. Na delavnico se lahko prijavi posameznik, ki biva v osrednjeslovenski regiji ali je zaposlen v podjetju, ki ima sedež v omenjeni regiji. Iz enega podjetja se lahko prijavi največ ena oseba. Lep pozdrav, Ekipa Cene Štupar-CILJ
*

S podpisom jamčim za resničnost navedenih podatkov v PRIJAVNICI. Potrjujem, da sem seznanjen, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana (in partnerji v projektu) v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, uporablja in hrani moje osebne podatke za namen izvedbe aktivnosti, vodenja evidenc, izdelave dokumentov in poročanje financerjem ter drugim pristojnim nadzornim organom. Potrjujem tudi, da sem seznanjen, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana zbrane osebne podatke obdeluje v statistične, razvojno in znanstveno-raziskovalne namene za spremljanje izobraževalne dejavnosti. Obdelovanje mojih osebnih podatkov v te namene dovoljujem v obliki, iz katere ne bo razvidna moja identiteta.

*

V kolikor bo v zvezi z epidemijo COVID-19 prišlo do ponovnega zaostrovanja ukrepov, se strinjam z udeležbo v programu, ki se bo izvajal na daljavo. Dovoljujem snemanje predavanj, ki bodo izvedena s pomočjo videokonferenčnih sistemov (ZOOM, Teams ipd.) in zajemanje zaslonskih slik (screenshot) med samim potekom predavanj. Razumem in sem informiran, da je to potrebno za potrebe dokazovanja izvedenih aktivnosti financerjem (AMIF in UOIM).

S podpisom spodaj soglašam, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana hrani in uporablja v prijavnici/vpisnem listu naveden elektronski naslov in telefonsko številko za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Javnega zavoda Cene Štupar – Centra za izobraževanje Ljubljana. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: preklic@cene-stupar.si.

S podpisom spodaj soglašam, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana objavi in hrani moje slike in posnetke, ki nastanejo med fizično izvedbo aktivnosti oziroma izobraževanjem (v učilnici ali na terenu), za promocijske namene in informiranje širše javnosti o izobraževalni dejavnosti Javnega zavoda Cene Štupar – Centra za izobraževanje Ljubljana. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: preklic@cene-stupar.si.