Prijavnica
Digitalni time management

Začetek: 15. 05. 2023
29. 05. 2023
Spoštovani! Prosimo izpolnite podatke in oddajte prijavo za delavnico, ki se bo začela 15. maja 2023 in obsega 12 pedagoških ur. V primeru premajhnega števila prijavljenih si pridržujemo si pravico do odpovedi usposabljanja. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo na usposabljanju. Hvala! Cene Štupar - CILJ
Kdo bo plačnik kotizacije?
V primeru, da bo plačnik kotizacije podjetje, navedite točen naziv podjetja in naslov ter podatke kontaktne osebe v podjetju (ime, priimek, e-naslov in telefon)?
*

S podpisom jamčim za resničnost navedenih podatkov v PRIJAVNICI. Potrjujem, da sem seznanjen, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana (in partnerji v projektu) v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, uporablja in hrani moje osebne podatke za namen izvedbe aktivnosti, vodenja evidenc, izdelave dokumentov in poročanje financerjem ter drugim pristojnim nadzornim organom. Potrjujem tudi, da sem seznanjen, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana zbrane osebne podatke obdeluje v statistične, razvojno in znanstveno-raziskovalne namene za spremljanje izobraževalne dejavnosti. Obdelovanje mojih osebnih podatkov v te namene dovoljujem v obliki, iz katere ne bo razvidna moja identiteta.

S podpisom spodaj soglašam, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana hrani in uporablja v prijavnici/vpisnem listu naveden elektronski naslov in telefonsko številko za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Javnega zavoda Cene Štupar – Centra za izobraževanje Ljubljana. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: preklic@cene-stupar.si.

S podpisom spodaj soglašam, da Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana objavi in hrani moje slike in posnetke, ki nastanejo med fizično izvedbo aktivnosti oziroma izobraževanjem (v učilnici ali na terenu), za promocijske namene in informiranje širše javnosti o izobraževalni dejavnosti Javnega zavoda Cene Štupar – Centra za izobraževanje Ljubljana. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: preklic@cene-stupar.si.